ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu56g16kcal0.3g3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi225g306kcal46.2g0g13.5g0g
Amerikan pekoni 1viipale48g153kcal5.7g0g14.4g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g42g4.2kcal0.8g0.1g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys5.1g18kcal0g4.4g0g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g70g103kcal2.5g23.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1519g1556kcal120g128g61.8g7.6g
Valittu annoskoko759g778kcal60g64g30.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna380g389kcal30g32g15.5g1.9g
Arvot/100g100g102kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399