Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 18g53kcal0g13g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g146g88kcal1.5g6.6g5.8g0g
Kasvisliemikuutio 13g39kcal1.2g1.7g3g0.2g
Parsa 583g90kcal7.5g7g1.2g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1519g540kcal20.4g56.6g20g18g
Valittu annoskoko759g270kcal10.2g28.3g10g9g
Annoskoko puolitettuna380g135kcal5.1g14.2g5g4.5g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894