Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g3596g6472kcal683.2g0g431.5g0g
Kananmuna kuoreton 494g705kcal61.8g1.5g50.7g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)1573g3933kcal314.6g7.9g267.4g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g899g207kcal12.6g30.6g3.6g0g
Kalkkunaleike (Snellman)719g647kcal122.3g10.1g12.2g0g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15192g24099kcal2397.2g130.4g1532g10.6g
Valittu annoskoko7596g12049kcal1198.6g65.2g766g5.3g
Annoskoko puolitettuna3798g6025kcal599.3g32.6g383g2.7g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398