Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1353g176kcal15.2g13.3g2.7g16.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g902g180kcal5.4g34.3g2.7g54.1g
Sipuli (kuorittu)541g146kcal7g26g1.1g9.2g
Kurkku 902g99kcal5.1g12.6g0.9g6.3g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g1669g3171kcal417.2g0g166.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1236g742kcal4.9g185.4g1.2g17.3g
Kananmuna, keitetty 992g1416kcal124g3g101.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15192g11858kcal1157.6g549.2g554.4g206.2g
Valittu annoskoko7596g5929kcal578.8g274.6g277.2g103.1g
Annoskoko puolitettuna3798g2965kcal289.4g137.3g138.6g51.6g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340