Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g719g2531kcal381.1g217.9g5.8g46.7g
Vesi, vesijohtovesi 1618g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)494g134kcal6.4g23.7g1g8.4g
Valkosipuli 180g195kcal14.2g29.3g1.1g3.8g
Oliiviöljy 90g795kcal0g0g89.9g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g4495g1214kcal58.4g188.8g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15192g9736kcal920.2g919.4g213.6g117.8g
Valittu annoskoko7596g4868kcal460.1g459.7g106.8g58.9g
Annoskoko puolitettuna3798g2434kcal230.1g229.9g53.4g29.5g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630