Moussaka kesäkurpitsasta

Paista kesäkurpitsaviipaleita öljyssä pannulla hetki, siirrä lautaselle.

Ruskista jauheliha, lisää siihen sipulirenkaat, tomaattimurska ja sienet.

Mausta seos.

Valkokastike: kuumenna maito, vehnäjauhot ja juustoraaste (1 dl) keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Lado uunivuokaan kerroksittain jauhelihaseosta ja kesäkurpitsaviipaleita, kaada valkokastike päälle, ripottele päälle vielä 0,5 dl juustoraastetta ja hiukka oreganoa.

Paista 175/35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Isomyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa22g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Herkkusienet suolaliemessä (Rainbow), annos 115g3.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)4.7g12kcal1.2g0.1g0.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g127kcal11g5.6g6.6g1g
Valittu annoskoko76g63kcal5.5g2.8g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g32kcal2.8g1.4g1.7g0.3g
Arvot/100g100g83kcal7.2g3.7g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138482