Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 33g74kcal2.2g13.4g0.5g3.6g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 13g17kcal0.3g0.4g1.5g0g
Maustekurkku13g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g378kcal6.2g30.2g24.4g7.8g
Valittu annoskoko76g189kcal3.1g15.1g12.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna38g95kcal1.6g7.6g6.1g2g
Arvot/100g100g249kcal4.1g19.9g16.1g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534