Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Paprika punainen 5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow30g26kcal1.4g4.5g0.1g1.5g
Herkkusieni säilyke 3.5g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g83kcal3.6g12.4g1.4g4.2g
Valittu annoskoko76g41kcal1.8g6.2g0.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna38g21kcal0.9g3.1g0.4g1.1g
Arvot/100g100g55kcal2.4g8.2g0.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831