Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen11g78kcal0g0g8.7g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)7.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 15g9kcal0.5g0.7g0.5g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Mustikka metsä- 15g6.4kcal0.1g0.9g0.1g0.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g400kcal6.6g44g21.2g2g
Valittu annoskoko76g200kcal3.3g22g10.6g1g
Annoskoko puolitettuna38g100kcal1.7g11g5.3g0.5g
Arvot/100g100g262kcal4.3g28.9g13.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126206