Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 12g50kcal0g12.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.7g11kcal1g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Vehnälese 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.3g66kcal0g0g7.3g0g
Porkkanaraaste 200g22g5.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Tomusokeri 1dl=60g5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 11g32kcal1.2g0.3g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g436kcal6.2g51.8g22g2g
Valittu annoskoko76g218kcal3.1g25.9g11g1g
Annoskoko puolitettuna38g109kcal1.6g13g5.5g0.5g
Arvot/100g100g286kcal4.1g34g14.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239696