Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki44g39kcal6.6g1.1g0.9g0g
Kauralese 3.9g14kcal0.7g1.8g0.3g0.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.2g13kcal0.5g0.1g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g200kcal21.4g6.2g9.6g1.4g
Valittu annoskoko76g100kcal10.7g3.1g4.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna38g50kcal5.4g1.6g2.4g0.4g
Arvot/100g100g131kcal14.1g4.1g6.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396