Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit10g13kcal0.3g0.2g1.3g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g27g93kcal3.8g0g8.5g0g
Broilerinfilee (Snellman)39g32kcal6.4g0.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g276kcal21g1.8g20.4g0g
Valittu annoskoko76g138kcal10.5g0.9g10.2g0g
Annoskoko puolitettuna38g69kcal5.3g0.5g5.1g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.2g13.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231