Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola3.5g5.6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima7g27kcal2g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g8.4g14kcal0.7g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g251kcal16.4g3.4g19.2g1.2g
Valittu annoskoko76g126kcal8.2g1.7g9.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna38g63kcal4.1g0.9g4.8g0.3g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.2g12.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535