Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g28g10kcal0.3g1.8g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 21g68kcal5.6g0g5g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g11g39kcal2g6.6g0.4g0.7g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g11g18kcal0.1g0.7g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g272kcal16.2g18.6g14.4g1.6g
Valittu annoskoko76g136kcal8.1g9.3g7.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna38g68kcal4.1g4.7g3.6g0.4g
Arvot/100g100g178kcal10.6g12.2g9.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720