Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Lanttu 16g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g21g25kcal0.7g0.8g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g115kcal2.6g6.4g8.6g1.8g
Valittu annoskoko76g57kcal1.3g3.2g4.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna38g29kcal0.7g1.6g2.2g0.5g
Arvot/100g100g75kcal1.7g4.2g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600