Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g3.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 5.9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g3.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g31kcal0.8g3g1.6g0.8g
Valittu annoskoko76g16kcal0.4g1.5g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g8kcal0.2g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711