Kermainen lohikeitto

Kuori ja hienonna sipuli.

Halkaise purjo ja huuhtele.

Leikkaa viipaleiksi.

Pese, kuori ja paloittele perunat ja porkkanat.

Sulata rasva kattilaan ja lisää joukkoon kasvikset.

Kääntele muutama minuutti.

Ripottele joukkoon jauhot ja sekoita.

Kaada joukkoon kiehuva vesi ja liemikuutiot ja maustepippuri.

Keitä kasviksia kunnes ovat lähes kypsiä.

Lisää joukkoon pakaste lohikuutiot ja ruokakerma.

Keitä miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.9g6.2kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)13g15kcal2.5g0g0.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)6.2g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g85kcal6g6.4g3.2g0.4g
Valittu annoskoko76g42kcal3g3.2g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna38g21kcal1.5g1.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g55kcal3.9g4.2g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180904