Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g24g23kcal1.7g3.6g0.2g1.9g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g21g71kcal2.9g0g6.5g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g17g3.3kcal0.4g0.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.2g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g253kcal10.8g9.2g19g4g
Valittu annoskoko76g127kcal5.4g4.6g9.5g2g
Annoskoko puolitettuna38g63kcal2.7g2.3g4.8g1g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701