Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g24g25kcal3.4g1.1g0.5g1.3g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g39g10kcal0.5g1.6g0.1g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 1.2g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g97kcal8.4g7.2g3g3g
Valittu annoskoko76g48kcal4.2g3.6g1.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna38g24kcal2.1g1.8g0.8g0.8g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740