Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)38g12kcal1.2g1.7g0g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.3g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen5g36kcal0g0g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g76kcal2.3g15.5g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g340kcal7g57g8.6g1.6g
Valittu annoskoko76g170kcal3.5g28.5g4.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna38g85kcal1.8g14.3g2.2g0.4g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76172