Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)22g18kcal0.8g2.7g0.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 22g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala13g43kcal2g7.9g0.3g1.3g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g225kcal10.6g23.8g9.4g2.6g
Valittu annoskoko76g113kcal5.3g11.9g4.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna38g56kcal2.7g6g2.4g0.7g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.6g6.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181979