Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 42g19kcal0g4.6g0g0g
Mansikka 21g10kcal0.1g1.8g0g0.4g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Mannasuurimo 11g33kcal1.1g6.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g151kcal2.4g32.6g0.2g1.6g
Valittu annoskoko77g75kcal1.2g16.3g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna38g38kcal0.6g8.2g0.1g0.4g
Arvot/100g100g98kcal1.6g21.3g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970