Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g55g61kcal12.6g0g1.2g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g4.5g18kcal1.5g0g1.3g0g
Korppujauho 5g18kcal0.5g3.7g0.1g0.3g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g339kcal29.4g7.4g21.4g1g
Valittu annoskoko77g169kcal14.7g3.7g10.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g85kcal7.4g1.9g5.4g0.3g
Arvot/100g100g221kcal19.2g4.8g14g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480