Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl27g95kcal3.8g0.1g8.6g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g11g8.1kcal0.6g1.1g0g0g
Piparjuuri, annos 10g1.5g0.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 7.5g29kcal0.2g0.2g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g273kcal9.8g4.6g23.4g0.8g
Valittu annoskoko77g136kcal4.9g2.3g11.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g68kcal2.5g1.2g5.9g0.2g
Arvot/100g100g178kcal6.4g3g15.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940