Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 7.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g11g3.7kcal0.2g0.7g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow15g15kcal3g0.1g0.3g0g
Voi 11g78kcal0.1g0g8.7g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 3.7g12kcal0.3g2.2g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.7g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1507.5g29kcal2.2g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g378kcal14.6g27g23g2.6g
Valittu annoskoko77g189kcal7.3g13.5g11.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna38g95kcal3.7g6.8g5.8g0.7g
Arvot/100g100g247kcal9.5g17.6g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310094