Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee26g27kcal6.1g0g0.4g0g
Seesamiöljy, Amoy0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Maissitärkkelys 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.6g0.3g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sokeriherneen palko5.9g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Lihaliemi laimennettu 5.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Pinaatti 12g1.6kcal0.2g0g0g0.2g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g0.7g2kcal0g0.5g0g0g
Soijakastike 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Seesamiöljy, Amoy0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g104kcal14.4g4.6g2.6g1.6g
Valittu annoskoko77g52kcal7.2g2.3g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna38g26kcal3.6g1.2g0.7g0.4g
Arvot/100g100g68kcal9.4g3g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421