Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore15g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli, kokonainen 50g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu30g12kcal0.1g2.8g0g0.5g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)30g18kcal1g1.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g64kcal2.4g9g2g1.2g
Valittu annoskoko77g32kcal1.2g4.5g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna38g16kcal0.6g2.3g0.5g0.3g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500