Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 18g5.8kcal0.1g1g0g0.5g
Sokeri 10g41kcal0g10.2g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g7.2g25kcal0.1g6.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 16g19kcal1.7g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Grahamjauho 2.9g9kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g1.7g5.7kcal0.1g1g0g0.3g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 5.7g41kcal0g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g401kcal7.6g62.4g12.6g3.2g
Valittu annoskoko77g200kcal3.8g31.2g6.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna38g100kcal1.9g15.6g3.2g0.8g
Arvot/100g100g262kcal5g40.7g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443604