Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 6.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen14g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka3.8g0.4kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)13g12kcal2.9g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%13g7.5kcal0.4g0.9g0.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 22g12kcal0.4g2.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g80kcal7.6g9.4g1.2g1g
Valittu annoskoko77g40kcal3.8g4.7g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g20kcal1.9g2.4g0.3g0.3g
Arvot/100g100g52kcal5g6.1g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634