Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 55g79kcal8.8g0g4.9g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g11g12kcal0.3g0.3g1.1g0g
Tilli, tuore 2.6g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Aurajuusto6.6g22kcal1.3g0g1.9g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.4g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g233kcal21.2g1g16g0.2g
Valittu annoskoko77g116kcal10.6g0.5g8g0.1g
Annoskoko puolitettuna38g58kcal5.3g0.3g4g0.1g
Arvot/100g100g152kcal13.8g0.7g10.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022