Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile44g58kcal8.3g0.3g2.6g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g23g64kcal4.1g0.1g5.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g28kcal1.9g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g300kcal28.6g0.8g20.2g0g
Valittu annoskoko77g150kcal14.3g0.4g10.1g0g
Annoskoko puolitettuna38g75kcal7.2g0.2g5.1g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731