Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 4.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 17g34kcal3.2g0g2.3g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g10g11kcal0.2g0.4g1g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g3.9g3.1kcal0.1g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g127kcal7.8g7.6g7g0.8g
Valittu annoskoko77g63kcal3.9g3.8g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g32kcal2g1.9g1.8g0.2g
Arvot/100g100g83kcal5.1g5g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367