Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)2.5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g35g5.1kcal0g1.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pasta 3-viljan (Torino)3.2g11kcal0.5g2.1g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 1.8g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g102kcal7g8.8g4g1g
Valittu annoskoko77g51kcal3.5g4.4g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g26kcal1.8g2.2g1g0.3g
Arvot/100g100g66kcal4.6g5.7g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156