Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.7g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g15g17kcal3.1g0g0.4g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g9g2.8kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g21g5.1kcal0.3g0.7g0g0.4g
Keräkaali, 100g31g7.3kcal0.4g1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g77kcal7.8g4.2g2.4g2g
Valittu annoskoko77g39kcal3.9g2.1g1.2g1g
Annoskoko puolitettuna38g19kcal2g1.1g0.6g0.5g
Arvot/100g100g50kcal5.1g2.7g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856