Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 5.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lapinliha,poronkäristys 750g15g20kcal3.1g0.1g0.9g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow7.8g6.2kcal0.3g1g0.1g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g10g24kcal1.9g0g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g105kcal10.8g2.8g6.2g0.6g
Valittu annoskoko77g52kcal5.4g1.4g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna38g26kcal2.7g0.7g1.6g0.2g
Arvot/100g100g68kcal7g1.8g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710