Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Appelsiini, kuorittu 13g5.9kcal0.1g1.1g0g0.3g
Salaatti, jäävuori tuore25g2.5kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Kurkku 8.7g1kcal0g0.1g0g0.1g
Halloumi-juusto light, 100g6.2g14kcal1.7g0.1g0.7g0g
Hunaja 0.9g2.9kcal0g0.7g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g83kcal9.6g5.6g2g1.6g
Valittu annoskoko77g41kcal4.8g2.8g1g0.8g
Annoskoko puolitettuna38g21kcal2.4g1.4g0.5g0.4g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.7g1.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029