Punainen Pekoni-Makkarapata

10:00 <@xl8r> simppeli resepti: 2 lenkkimakkaraa (vaikka hk sininen), paketti pekonia, yks
sipuli, puol litraa tomaattimehua, 1 paketti tomaattimurskaa, puol litraa vettä,
150 g spagettia
10:01 <@xl8r> pilkkoo ja paistaa pekonit ja maggarat, heittää sipulit sekaan, paistaa kunnes
sipuli pehmeetä
10:01 <@xl8r> tomaattimoskat ja vesi kattilaan kera lihaliemikuutio, tulille
10:01 <@xl8r> maggarat, pekonit, sipuli sekaan ja kun kiehuu, spagetit pätkittynä n. kolmeen
osaan
10:02 <@xl8r> keittää kunnes spagetti on kypsää, vähän pippuria, chiliä ja muita mausteita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki (Pirkka (atria)), annos 270g17g42kcal1.4g1.3g3.4g0.1g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot4.7g14kcal0.7g0g1.2g0g
Tomaattimehu pirkka (Pirkka), annos 250g19g3.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)12g4.3kcal0.2g0.8g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Täysjyväspagetti (Pirkka), annos 75g4.4g14kcal0.5g3g0.1g0.3g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g160kcal6g12.4g9.8g2g
Valittu annoskoko77g80kcal3g6.2g4.9g1g
Annoskoko puolitettuna38g40kcal1.5g3.1g2.5g0.5g
Arvot/100g100g104kcal3.9g8.1g6.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312702