Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 18g39kcal3.1g0g3g0g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)22g6.6kcal0.2g1.3g0g0.2g
Spagetti, Barilla10g34kcal1.2g6.9g0.1g0.3g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattisalsa 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g183kcal9.6g18.6g7.6g1.6g
Valittu annoskoko77g92kcal4.8g9.3g3.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna38g46kcal2.4g4.7g1.9g0.4g
Arvot/100g100g119kcal6.3g12.1g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704