Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g246g344kcal46.7g6.4g15.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl201g170kcal2.8g8.8g14g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g201g702kcal32.1g128.3g5.2g12g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g34kcal1.3g1.3g2.6g0.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g100g261kcal30.1g2g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g3021kcal226g293.6g104.6g24.4g
Valittu annoskoko760g1511kcal113g146.8g52.3g12.2g
Annoskoko puolitettuna380g755kcal56.5g73.4g26.2g6.1g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081