Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 301g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Parsakaali brokkoli 251g88kcal11.6g4.9g0.8g6.3g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g201g692kcal50.1g118.7g4.4g21.7g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g1760kcal127.4g280.8g11.6g72.6g
Valittu annoskoko760g880kcal63.7g140.4g5.8g36.3g
Annoskoko puolitettuna380g440kcal31.9g70.2g2.9g18.2g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549