Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi312g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali83g18kcal1g2.8g0.2g1.7g
Porkkana 83g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Palsternakka 31g20kcal0.2g3.7g0.1g1.4g
Selleri, annos 50g31g4.4kcal0.3g0.9g0g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Paistijauheliha 10%83g142kcal16.6g0g8.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr4.6g13kcal0.4g0.4g1.1g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g81g33kcal1.4g6.7g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g6.2g4.7kcal0.5g0.6g0g0g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g551kcal43.2g44g20.2g12g
Valittu annoskoko760g276kcal21.6g22g10.1g6g
Annoskoko puolitettuna380g138kcal10.8g11g5.1g3g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712