Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali351g74kcal4.2g11.9g0.7g7.4g
Jauheliha, sika-nauta 100g222kcal17.5g0g17g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen113g37kcal3.7g5.5g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)25g20kcal0.3g1.1g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Siirappi 5g15kcal0g3.7g0g0g
Ohrasuurimo 21g69kcal1.8g13.4g0.4g1.6g
Bataatti, kuorittu 88g71kcal1.4g14.8g0g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g1204kcal69g102.2g55g23.2g
Valittu annoskoko760g602kcal34.5g51.1g27.5g11.6g
Annoskoko puolitettuna380g301kcal17.3g25.6g13.8g5.8g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144704