Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g187g530kcal8.6g58.8g28.3g10.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g112g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g112g197kcal28.1g0.6g10.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow75g135kcal0.4g4.3g12.7g0g
Pesto Rosso, Barilla38g124kcal1.5g4.5g11.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen187g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Basilika, tuore11g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g38g109kcal12.4g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1521g2317kcal106.2g160.4g139.2g29.8g
Valittu annoskoko761g1159kcal53.1g80.2g69.6g14.9g
Annoskoko puolitettuna380g579kcal26.6g40.1g34.8g7.5g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058