Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 48g164kcal2.9g36.2g0.3g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Keräkaali, 100g375g90kcal4.5g12.8g0.8g7.9g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.3g0g25.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1521g1358kcal68.8g112.8g66.2g18.8g
Valittu annoskoko761g679kcal34.4g56.4g33.1g9.4g
Annoskoko puolitettuna380g340kcal17.2g28.2g16.6g4.7g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.4g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753