Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl100g250kcal12g1.5g22g0.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit2500g425kcal40g55g5g47.5g
Parsakaali, pakaste, Apetit2000g420kcal66g38g0g50g
Ruokakerma 5%, Valio1000g650kcal15g42g50g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)2000g1400kcal220g50g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15200g6290kcal706g373g214g195.2g
Valittu annoskoko7600g3145kcal353g186.5g107g97.6g
Annoskoko puolitettuna3800g1573kcal176.5g93.3g53.5g48.8g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=46604