Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi250g25kcal3.7g3.7g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g1125g225kcal11.2g33.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi55g154kcal4.9g3.8g12.6g0.1g
Vesi4998g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)375g255kcal6g55.9g0.4g0g
Hirvenjauheliha oma saalis750g840kcal164.9g0g22.5g0g
Oliiviöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15200g3616kcal381.4g194.2g141g0.2g
Valittu annoskoko7600g1808kcal190.7g97.1g70.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3800g904kcal95.4g48.6g35.3g0.1g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389