Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 1600g1545kcal48.2g313.4g5.1g15.8g
Paistijauheliha 10%1600g2720kcal320g0g160g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1000g2800kcal190g0.3g220g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Maito, Kevyt3200g1472kcal102.4g153.6g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15200g17182kcal1326.4g953.8g867g38.4g
Valittu annoskoko7600g8591kcal663.2g476.9g433.5g19.2g
Annoskoko puolitettuna3800g4296kcal331.6g238.5g216.8g9.6g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201598