Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4500g812kcal25.2g112.5g18g31.5g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1200g4050kcal144g0g444g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio500g1400kcal95g0g110g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1000g1600kcal27g27g150g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15200g17347kcal592.2g309.8g1605.2g73.2g
Valittu annoskoko7600g8673kcal296.1g154.9g802.6g36.6g
Annoskoko puolitettuna3800g4337kcal148.1g77.5g401.3g18.3g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272