Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2000g3320kcal380g0g200g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala88g246kcal17.6g4.4g17.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )2000g7000kcal360g1180g78g120g
Rypsiöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15220g23286kcal1613.8g2403.4g772.6g249.4g
Valittu annoskoko7610g11643kcal806.9g1201.7g386.3g124.7g
Annoskoko puolitettuna3805g5822kcal403.5g600.9g193.2g62.4g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881