Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 2672g1391kcal316.4g2.7g10.7g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 2672g1138kcal10.2g109.6g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1470g4469kcal128.6g814.2g27.9g204.3g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.3g23.1g1g8.2g
Siirappi 321g967kcal0.3g237.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g16188kcal923.6g2374.4g79.2g425g
Valittu annoskoko7616g8094kcal461.8g1187.2g39.6g212.5g
Annoskoko puolitettuna3808g4047kcal230.9g593.6g19.8g106.3g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385